in Guldnummer

Fordele ved et guldnummer

Har du overvejet hvorfor så mange virksomheder ikke bare har et tilfældigt telefonnummer, men har valgt et guldnummer ?

Det er der selvfølgelig velovervejede grunde bag. Professionelle virksomheder – det være sig både små enkeltmandsvirksomheder som store erhvervsvirksomhedeer – ved, at det er med til at styrke deres synlighed i et konkurrencepræget marked.

Med et godt telefonnummer, som er let at huske opnås mange fordele.

Først og fremmest vidner det om at virksomheden er opmærksom på de små, men vigtige detaljer.

Et guldnummer er nemt at huske og gør det derfor nemmere at få virksomheden indprintet i potentielle kunders hukommelse.

Et godt nummer er en service til eksisterende kunder, som nemt kan kan ringe til ens virksomhed uden at skulle slå op i en telefonbog, fordi de husker nummeret.

Med et godt telefonummer kan virksomheden brande både firmanavn og telefonnummer. Tænk bare på flyttefirmaerne 3 x 34 og Minitrans med 4 x 42.

Og så er der selvfølgelig det meget kendte eksempel L’easy med deres 88 88 88 88. Af andre kendte eksempler er der Codan, som har valgt guldnummeret 33 55 55 55 til deres kundeservice.

Eksemplerne er talrige – mange låsesmede har også nummer, som er let at huske. Låsefirmaet Binau har 60 60 60 60 og det er ikke et nummer de bare har fået foræret. De har med garanti betalt en masse penge for nummeret, fordi de ved hvor vigtigt det er, at folk kan huske deres nummer, hvis de står og har låst sig ude og akut har brug for deres service.

I sådanne tilfælde er et guldnummeret forskellen på om man får en kunde eller mister kunden til konkurrenten, som har været forudseende nok og investeret i et guldnummer.

Specielt virksomheder med firmabiler, som kører meget rundt på vejene, kan have uvurderlig udbytte at et godt telefonnummer, som tydeligt er printet på siden af køretøjet. Det er gratis reklame og branding.

Men også på visitkort og markedsføringsmateriale, som bannere, reklametryksager, reklameskilte og annoncer i branchetidsskrifter eller aviser, gør et guldnummer sig godt.

Der er ingen ulemper ved et nummer, som er let at huske og udtale. Og hvorfor så ikke vælge et?!