in Guldnummer

Betydningen af et godt firma telefonnummer

Kendte firmaer med unikke telefonnumre

Har du nogensinde overvejet hvorfor virksomhederne L’easy og 3 x 34 har fået så stor succés?! Sikkert ikke, men en stor del af deres succés kan uden tvivl henføres til deres markedsføring af deres unikke telefonnumre.. 88 88 88 88 og  80 34 34 34 er telefonnumre de fleste uden problemer kan huske. Man har som virksomhed allerede der en stor fordel i forhold til ens konkurrenter, hvis numre sidder knapt så godt på nethinden.

Eksempel på brug af godt telefonnummer

Prøv at se følgende situation for dit indre. En varevogn suser forbi dig på gaden. På siden af vognen står med stor skrift “Ring 37 45 82 39”. Det er glemt igen så snart bilen er kørt forbi, ikke sandt!? Så forestil dig et andet scenarie, hvor samme bil kører forbi, men denne gang står der “Ring til 88 88 88 88”. Du er nok enig i, at der er en verden til forskel. I sidste tilfælde, er der en chance for at en potentiel kunde rent faktisk kan huske nummeret og ringer til dig.

En langsigtet investering

Et godt telefonnummer er en langsigtet investering i din virksomhed. En investering i fremtidge kunder og større synlighed alle de steder du markedsfører det aktivt.

Du kan vælge at udskyde investeringen, men jo før du får et unikt telefonnummer, jo hurtigere kan du distancere dig fra dine konkurrenter. Er du lige startet op er det endnu vigtigere at få et telefonnummer der kan huskes. Venter du for længere risikerer du unødvendige udgifter til udskiftning af fx. visitkort, brevpapir, reklamematerialer og ikke mindst opdatering af dine oplysninger i diverse oplysningstjenester – både of- og online.

Stort udvalg hos GULDNUMRE

Tag derfor et kig forbi Danmarks eneste virksomhed med speciale i køb, salg og formidling af unikke telefonnumre, der er nemme at huske – www.guldnumre.dk