in Fastnetnummer, Mobilnummer

Sælg mere med et guldnummer

Hvornår har du sidst set en TV-reklame med et telefonnummer, der var umuligt at huske? Sikkert ikke længe siden. Selv hvis ens liv stod på spil ville det være svært at huske et eneste nummer.

Det er blot for at illustrere, at hvis dit firmanummer er svært at huske, så er der en masse kunder du kan vinke farvel til.

Boost dit salg
Med stadig stigende konkurrence er et godt telefonnummer også blevet en konkurrenceparameter. Derfor kan et rigtig godt telefonnummer eller mobilnummer fra en udbyder af telefonnumre som fx. www.guldnumre.dk hjælpe dig med at booste dit salg.

Reklamekampagner går ud på at konvertere dem, der ser dem til nogle som kontakter dig og som forhåbentlig til sidst køber dine produkter.

Hvis du i dit reklamemateriale kan synliggøre et telefonnummer, som er nemt at huske og unikt, har du banet vejen for større succes. Det er her hvor et guldnummer kommer ind. Bruger du dit nummer aktivt markedsføringsmæssigt kan du sælge mere med et guldnummer end med et almindeligt og ordinært telefonnummer.

Og hvad er så et guldnummer?
Du har med garanti set et mange steder. De bruges både i TV-reklamer, på firmabiler, på kæmpe plakater og almindelig PR-materiale.

Guldnumre er telefonnumre, der er specielt nemme at huske og som består at gentagne kombinationer af cifre eller talpar. De bedste guldnumre er også nemme at udtale. Det mest kendte danske guldnummer er nok 88 88 88 88. Nummeret du ringer til, hvis du skal have fat i Peter fra L’easy 🙂

Hvor kan jeg få et guldnummer?
De fleste teleselskaber kan tilbyde en form for guldnumre, men skal du have et rigtigt godt nummer skal du kigge andre steder hen. En mulighed er webshoppen GULDNUMRE, som har et stort udvalg i både gode mobilnumre og fastnetnumre.